Terug naar de homepage Wie zijn wij Product Informatie Bestellen Contact informatie Sportief Gemak Sportief op school
 
 


Informatie Readers:

Sportief Gemak Gymlessen:
   
 
In de reader “Sportief Gemak Gymlessen” vind u ruim 60 volledig in kleur uitgewerkte gymlessen, waarmee u gegarandeerd succes heeft bij de leerlingen van de groepen 3 tot en met 8. De gymlessen zijn snel op te bouwen en kunnen door de duidelijke uitleg en de overzichtelijke tekeningen door alle leerkrachten gegeven worden. De Lessen kunt u ook gebruiken bij het geven van "drie vakken gym". Deze reader bestaat uit 69 pagina's.
 
     
Sportief Gemak Gymlessen 2:
   
 
De reader “Sportief Gemak Gymlessen 2” is een vervolg op het eerste deel. In dit deel vind u nog eens ruim 30 volledig in kleur uitgewerkte gymlessen. Ook deze lessen kunt u weer gebruiken voor de leerlingen van de groepen 3 tot en met 8. Ook deze gymlessen zijn snel op te bouwen en kunnen door de duidelijke uitleg en de overzichtelijke tekeningen door alle leerkrachten gegeven worden. Met deze twee delen samen heeft u meer dan genoeg lessen voor een heel schooljaar. Deze reader bestaat uit 37 pagina's.
 
     
Sportief Gemak Werkweken:
   
 
Voor de reader “Sportief Gemak Werkweken” is voor een zelfde duidelijkheid en eenvoud gekozen. Voor scholen die 3, 4 of 5 dagen op werkweek gaan staat een complete werkweek beschreven. Als u deze reader uit de kast trekt is een voorbereiding (bijna) niet meer nodig. Naast de complete werkweken staan er verder nog suggesties of andere in te passen onderdelen e.d. op papier. Deze reader bestaat uit 46 pagina's.
 
     
Sportief Gemak Sportdagen:
   
 
Ook voor de reader “Sportief Gemak Sportdagen” is eenvoud weer hèt woord. Voor respectievelijk de groepen 1 en 2; 3 en 4; 5 en 6 en 7 en 8 staat een complete sportdag op papier inclusief een lijst van benodigde materialen, scorelijsten, doordraai schema’s e.d. Alle sportdagen hebben een andere opzet / thema. Zo krijgen de kinderen elk jaar weer een nieuwe en uitdagende sportdag waaraan ze deel kunnen nemen. Deze reader bestaat uit 100 pagina's.
 
     
Sportief Gemak In het speellokaal:
   
 
In de reader “Sportief Gemak in het Speellokaal" vind u ruim 30 volledig in kleur uitgewerkte kleuter gymlessen. Met deze lessen kunt u op een eenvoudige manier leuke lessen klaarzetten voor de allerkleinste van uw school. De lessen zijn snel op te bouwen en kunnen door de duidelijke uitleg en de overzichtelijke tekeningen door alle leerkrachten gegeven worden. Deze reader bestaat uit 36 pagina's.

 
 
     
 

Webdesign De Geus Internet